Contactformulier






MUDA

Hofbilkstraat 21, 9940 Evergem
09 394 30 80
info@muda.be

Bereikbaarheid

Het MUDA is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer:

  • het station van Evergem ligt op de lijn van de S-trein Ronse – Oudenaarde – Gent – Eeklo. Het station bevindt zich op 15 min. wandelen van de school;
  • met tram 1: de terminus van de lijn ligt op 10 min. wandelafstand;
  • met de bus: er zijn vlotte en uitgebreide busverbindingen vanuit Gent, Brugge, Zelzate etc.

Op schooldagen is er ‘s ochtends een pendelbus voorzien vanuit Gent-Sint-Pieters om moeilijke aansluitingen op te vangen.

Contactpersonen

Koen Bollaert

Directeur

An Van Durme

Leerlingensecretariaat

Maarten Standaert

Pedagogisch Coördinator, Coördinator Jazz/pop/songwriting/productie, Basgitaar, Jazzmuziekleer

heeft naast het MUDA een veelzijdige carrière als uitvoerend muzikant in de pop/rock wereld en als sessiemuzikant. Verdiende zijn sporen in binnen- en buitenland bij o.a. Gabriel Rios, Trixie Whitley, Jasper Steverlinck, K3 en Paul De Leeuw.

Dieter Defurne

Coördinator Dans, Hedendaagse dans

Studeerde aan de Koninklijke Balletschool Antwerpen, Codarts Rotterdam (uitvoerend), Artez Arnhem (choreografie) en Artesis Antwerpen (docent). Danste als freelance danser in diverse projecten en werkt als choreograaf aan eigen werk. In zijn lessen staat release techniek centraal en besteedt hij veel aandacht aan (ver)plaatsing en functioneel en natuurlijk bewegen.

Peter Van Hecke

Leerlingenbegeleiding 3de graad, Nederlands

Dorotea Haers

Coördinator klassieke muziek, Piano

Studeerde aan het Conservatorium van Brussel. Verdiepte zich in de pianopedagogie van Edouardo del Pueyo en was twaalf jaar assistente aan het franstalig Conservatorium Brussel in de klas van Patricia Montero.  Geeft al vele jaren les in het MUDA en begeleidde tal van jonge pianisten.

Aurélie Seghers

Leerlingenbegeleiding 2de graad, Muziekesthetica