Terug

Community

Alumni

De oud-leerlingen van het MUDA kom je overal in de artistieke wereld en ver daarbuiten tegen. Ze keren ook regelmatig terug naar het MUDA om er artistieke en beleidsmatige inzichten te delen.

Samenwerking met het hoger kunstonderwijs

Het Muda werkt intsensief samen met KASK Conservatorium Gent. Zo kunnen onze oudere leerlingen deelnemen aan workshops, concerten, masterclasses en jamsessies van het KASK. Elk jaar bezoeken we ook de verschillende afdelingen en kan je proeflessen meevolgen om een idee te krijgen van wat je te wachten staat.

We bouwen deze samenwerking ook uit met andere scholen in het hoger onderwijs zoals Fontys Tilburg of PXL Hasselt.

Op deze manier geven we je een duidelijk idee van welke richtingen je uit kan in het hoger kunstonderwijs en bereiden we je zo goed mogelijk voor op de toelatingsproeven en audities.

Schoolraad

De schoolraad is samengesteld uit ouders, leerlingen, personeelsleden en personen uit het sociale, economische en culturele milieus. De raad overlegt met en geeft advies aan de directie over algemene organisatie van de school, het schoolbudget, welzijn en veiligheid op school etc.

LINA vzw

LINA vzw is de vriendenkring van het MUDA Kunstsecundair en het Einstein Atheneum. De vzw ondersteunt de twee scholen financieel in hun werking, heeft een sociale en promotionele functie, is beheerder van de leerlingenprovisie en uitbater van het MUDA’Z cultuurcafé op de campus. (Oud-)personeelsleden, oud-leerlingen, ouders en sympathisanten vormen samen LINA vzw. De vzw is steeds op zoek naar vrijwilligers. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact op.