Terug

Stages

Proeven van het MUDA doe je tijdens één van de stages in de paasvakantie.

MUDA DANSSTAGE van 14 tot 17 april 2020

De MUDA dansstage is bedoeld voor dansliefhebbers van het 4de leerjaar tot het 2de middelbaar die zich graag een week verdiepen in de klassieke en hedendaagse dans.
 De stage is een unieke kans om kennis te maken met onze school en de pre-professionele dansopleiding.
 Ze is ook de ideale voorbereiding op onze toelatingsproeven. De danslessen worden gegeven door de leerkrachten van onze opleiding.

De stage start op dinsdag 14 april 2020 om 9.00 u. met een kennismaking en inleiding. 
Ouders kunnen even blijven tot 9.30 u.
Elke dag staan tweeënhalf uur klassieke dans en tweeënhalf uur hedendaagse dans op 
het menu. Er wordt eerst gewerkt aan de danstechniek met daarna telkens een les repertoire waarin een choreografie wordt uitgewerkt.
De stageweek wordt afgesloten met een toonmoment op vrijdagnamiddag 17 april om 16u00, waar de deelnemers kunnen laten zien wat ze tijdens de stage geleerd hebben.

De groepen zijn opgesplitst in de verschillende leerjaren, respectievelijk 4de en 5de leerjaar, 6de leerjaar, 1ste en 2de middelbaar. Tijdens de middag krijg je een lunch aangeboden.

De prijs voor de stage met lunch inbegrepen is €125. Als je inschrijft en betaalt voor 15 maart betaal je maar €110. Schrijf je in!

Na de stage kan je indien gewenst proef doen voor het schooljaar 2020-2021. Info toelatingsproeven

MUDA MUZIEKSTAGE van 14 tot 17 april 2020

Heb je een passie voor muziek? Denk je eraan om in te schrijven in het MUDA? Neem dan deel tijdens de paasvakantie deel aan de MUDA Muziekstage, vol workshops improvisatie, ritmiek, instrument en zang.

De MUDA Muziekstage is bedoeld voor muzikanten van het 2de tot het 4de middelbaar met minstens 1 jaar vooropleiding instrument. Ze geeft je de kans om op een unieke manier kennis te maken met het MUDA en vormt de ideale voorbereiding op onze toelatingsproeven.

De stage kost €120, inclusief lunch. Wie les instrument volgt (optioneel; 2 x 0,5 u.) betaalt €150. Inschrijven kan tot maandag 23 maart 2020. Schrijf je in!

MUDA MUSICALSTAGE van 6 tot 10 april 2020

Krijg je bij musicals als Daens, Beauty and The Beast, Anastacia en     ’40 – ‘45 zin om zelf het podium op te stappen en je helemaal uit te leven in zingen, dansen en acteren? Dan is de MUDA Musicalstage perfect voor jou.

Ondersteund door professionele lesgevers uit de musicalwereld, ga je vijf dagen intens aan het werk en train je je eigen musicalskills.

Ben je na deze stage geprikkeld en wil je meer, ontwikkel je dan verder tot zanger, danser en acteur in onze unieke musicalopleiding.

De stage kost €125, inclusief lunch. Inschrijven kan tot maandag 23 maart 2020. Schrijf je in!