Muziektheater/Musical: Lerarenteam

Liesbeth Roose

Musicalzang, Musicalensemble

Stephanie Dequin

Coördinator Muziektheater, Modern Jazz, Musicalensemble

Studeerde aan het Hoger Instituut voor Dans in Lier. Specialiseerde zich nadien in jazzdans aan de Pineapple Studios in Londen. Danste zelf in verschillende shows en werkte vele choreografieën voor evenementen, video-clips, musicals en modeshows (Kask Mode-academie Gent, Miss Exclusive) voor anderen uit. Is voorzitter (en huischoreograaf) van de vzw Kamer 58, een erkende musicalgroep voor jongeren uit het Gentse.

Chadia Cambie

Zang, Drama, Musicalensemble

Heeft heel wat producties op haar naam staan in  de musical-, theater- en televisiewereld waaronder Into the Woods, Les Misérables, Robin Hood en The Beautiful Thing. Gaf enkele jaren les aan het conservatorium te Brussel en schreef en regisseerde er eindvoorstellingen als gastdocent. Werkt met Estill Voice Training en Universal Voice System o.l.v. Alberto Ter Doest en verdiept zich in de link tussen de psyche en de stem.

 

 

Gwen Hamerlijnck

Hedendaagse dans, klassieke dans

Danste bij Introdans (NL), Union Suspecte, Alain Platel, Moreese.com (Praga Khan) en in de musicals ‘Dans der Vampieren’, ‘West Side Story’ en ‘Die Fledermaus’. Geeft les in verschillende scholen en maakt choreografieën voor uiteenlopende evenementen. Met haar eigen ‘Compagnie J’ won ze onlangs de danswedstrijd gelinkt aan het programma ‘Hanne Danst’ (Canvas). In haar lessen besteedt ze veel aandacht aan hedendaagse en moderne techniek en is het dansante en het ervaren van dansplezier heel belangrijk.

Lore Creve

Drama, Musicalensemble

Studeerde Studio Herman Teirlinck en schreef en speelde sindsdien mee in tal van (muziek)theaterstukken: ‘Wolf, Hond, Kat’ en ‘Donderkop’, ‘Gniffelblik’, ‘Kraaien’, ‘Schatje & Scheetje’ en eigen creaties.  Spreekt en zingt regelmatig informele en commerciële opdrachten in voor radio, internet en tv. Coachte verschillende stukken, werkte mee aan luisterverhalen van Djapo en Bingel en maakte freelance reportages voor o.a. Radio 1 en Klara.