Muziektheater/Musical: Lerarenteam

Liesbeth Roose

zang, Musicalensemble, coördinator zang

Assepoester (ensemble, US moeder), Beauty and the Beast (Silly Girl, US Belle), Blood Brothers (mevrouw Janssens), 40-45 (ensemble, US Sarah), Daens (ensemble, US Nette), 1830 (Anna), Rent (ensemble, US Joanne) The Sound Of Music (ensemble, US Schmidt), Charlie and the Chocolate Factory (ensemble, US moeder) Red Star Line (ensemble, US Louise), Marie-Antoinette. Tourde als backingvocal met Helmut Lotti en Willy Sommers en ging op cruise met Hans Peter Janssens en Pol Vanfleteren naar het Hoge Noorden. Liesbeth’s stem is te horen in Vaiana, Beauty and the Beast, Mary Poppins, De smurfen, Find me in Paris, Power Rangers, Zootopia. Ze speelde drie seizoenen in De regel van 3S op Ketnet.

Stephanie Dequin

Coördinator Muziektheater, Modern Jazz, Musicalensemble

Studeerde aan het Hoger Instituut voor Dans in Lier. Specialiseerde zich nadien in jazzdans aan de Pineapple Studios in Londen. Danste zelf in verschillende shows en werkte vele choreografieën voor evenementen, video-clips, musicals en modeshows (Kask Mode-academie Gent, Miss Exclusive) voor anderen uit. Is voorzitter (en huischoreograaf) van de vzw Kamer 58, een erkende musicalgroep voor jongeren uit het Gentse.

Susan Tonnard

Zang

Stond zelf op de planken in verschillende producties zoals Spamalot (Deep Bridge) en Cinderella (Music Hall) waar ze de hoofdcast vervoegde. Maakte ondertussen de switch naar creative. Actief als vocal coach, vocaal arrangeur en koordirigent. Muzikaal leider bij showkoor Enchanté en bij Spotz-On, het voormalige Studio 100 koor. Musical Director bij ‘Vergeet Barbara’ en ‘Red Starline’.

Ruben Van Keer

Zang

Studeerde muziektheater aan het Fontys conservatorium in Tilburg en aan de Royal Academy of Music in Londen. Hij was te zien in tal van producties in binnen- en buitenland zoals Les Misérables, Bat out of Hell, Mozart, Rent, 40-45 en andere.

Janis Van Dorsselaer

Zang

Tanz Der Vampire, Elisabeth, Red Star Line

Daan Keisse

Zang

Daan Keisse studeert aan het Koninklijk Conservatorium Brussel de richting Master musicaltheater en volgt de Universal Voice Master/Teacher aan het Universal Voice Institute onder leiding van Alberto ter Doest en Daan Smits. Hij speelde al in verschillende musicals en theaterstukken mee zoals: Muerto, Spring Awakening, In The Heights, Dogfight, Kadanza, Bezield, Driestuiversopera, Elisabeth, Charlie and The Chocolate Factory, Pocahontas en Marie-Antoinette.

Steven Colombeen

zang

Te zien in heel wat musicals in België, Nederland en Frankrijk, waaronder Cabaret, Evita, les Miserables, Charlie and the Chocolate factory, ‘40-‘45, Red star line,..  . Werkt ook al vele jaren als vocal coach.

Pieter Castelyn

zang

Op TV  te zien in Thuis (Robbrecht Callier), Campus 12 (Frederic Vincke), James de Musical en gastrollen bij Chantal, Lisa en Nachtwacht. In het theater en musicalcircuit: Liebe Stirbt Nie, Chaplin, The Rocky Horror Show, Aladdin, 40-45, Daens, Red Star Line, Charlie and the chocolate factory en The Sound of Music. Daarnaast tourde hij ook met Helmut Lotti en is hij aan het werk als dubbingacteur (Encanto, 100% Wolf, Monsters High, Maya de bij,…).

Lore Creve

Drama, Musicalensemble

Studeerde Studio Herman Teirlinck en schreef en speelde sindsdien mee in tal van (muziek)theaterstukken: ‘Wolf, Hond, Kat’ en ‘Donderkop’, ‘Gniffelblik’, ‘Kraaien’, ‘Schatje & Scheetje’ en eigen creaties.  Spreekt en zingt regelmatig informele en commerciële opdrachten in voor radio, internet en tv. Coachte verschillende stukken, werkte mee aan luisterverhalen van Djapo en Bingel en maakte freelance reportages voor o.a. Radio 1 en Klara.